Obnoviť stránku

Recenzie Inmotion V5F BLACK

Zaujímajú vás názory a recenzie na Inmotion V5F BLACK? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,7 z 5 hviezdičiek od 14 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Inmotion V5F BLACK. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Inmotion V5F BLACK aj vy.
Inmotion V5F BLACK - Jednokolka
Inmotion V5F BLACK
Momentálne nedostupné
Ondřej, Cotkytleflag
Hodnotené 25. 6. 2023, variant Inmotion V5F BLACK
Overený nákup
Solidne zpracovana jednokolka, ktera i 100kg vahy odveze a neprotestuje u toho. Pokud se vam podari ji nekde sehnat za 15 tis., tak je ta cena akceptovatelna a budete ji drit s o neco vetsim klidem :) Obecne ale muzu rict, ze jako prvni jednokolka na nauceni a jezdeni v 10km radiusu je to super stroj a mam neustale chut se na tom vozit :) Po cca 10dnech uz postoj prizpusobite a jizda zacne byt i pohodlna a bezstarostna. Sekundove lepidlo na pouzite plasty neni vhodne. Lepta je vic nez lepi. Nic mensiho by si dospely rozhodne nemel kupovat, nakupu ale litovat nikdo nebude ;)
Neni to zadny cirkus, zbytecne nikde neblika
Solidni nabijecka
Podkolenni polstare tlaci do lytek a jsou spatne podlepene
Typicky Cinska hlasova synteza varovani
Pri spatne manipulaci se proste vypne a jdete dolu. Neni to caste a naucite se to predvidat, ale stejne to obcas prekvapi
0 ×Nahlásiť
Jan, Praha 4 - Nusleflag
Hodnotené 24. 2. 2020, variant Inmotion V5F WHITE
Overený nákup
poměrně rychle odchází baterie a klesá dojezd
0 ×Nahlásiť
Jan, Brno 38flag
Hodnotené 11. 11. 2019, variant Inmotion V5F BLACK
Overený nákup
Madlo pro vedeni jednokolky vedle sebe (v obchode a tak) je uz soucasti baleni
dobry pomer cena/vykon
Cerna barva na hliniku se snadno odre a vsechny skrabance jsou pak hodne videt (daji se jednou za cas prestrikat cernym plastidipem)
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07