Obnoviť stránku

Recenzie Immax NEO LITE Smart Video zvonček, WiFi, strieborný

Zaujímajú vás názory a recenzie na Immax NEO LITE Smart Video zvonček, WiFi, strieborný? U nás má zatiaľ hodnotenie 2,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Immax NEO LITE Smart Video zvonček, WiFi, strieborný. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Immax NEO LITE Smart Video zvonček, WiFi, strieborný aj vy.
Immax NEO LITE Smart Video zvonček, WiFi, strieborný - Zvonček
Immax NEO LITE Smart Video zvonček, WiFi, strieborný
Predaj skončil
Natália, Čierneflag
Hodnotené 17. 2. 2022, variant Immax NEO LITE Smart Video zvonček, WiFi, strieborný
Overený nákup
bateria vydrzi 1 mesiac, a to som vypol uplne vseto, ako PIR, tak aj ine. Bez napajania z 24V, je to uplne k nicomu! Ked niekto zazvoni, na fotke co pride nikto nie je, lebo to mam vedla dveri a po zazvonrni sa urobi fotka tak po par sekundach.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09