Obnoviť stránku

Recenzie iGET SECURITY M3P18v2

Zaujímajú vás názory a recenzie na iGET SECURITY M3P18v2? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,7 z 5 hviezdičiek od 6 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s iGET SECURITY M3P18v2. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na iGET SECURITY M3P18v2 aj vy.
iGET SECURITY M3P18v2 - IP kamera
iGET SECURITY M3P18v2
Predaj skončil
Dušan, Oldřichoviceflag
Hodnotené 24. 2. 2020, variant iGET SECURITY M3P18v2
Overený nákup
Jednoduchá instalace,kvalitní rozlišení.
0 ×Nahlásiť
Petr, Sojoviceflag
Hodnotené 25. 12. 2018, variant iGET SECURITY M3P18v2
Overený nákup
Celkem snadné zapojení, dobrá kvalita obrazu za svetla i ve tme. Na wifi se trochu seka,ale svemu ucelu slouzi. Sleduji obraz na mobilu, zde mohu i prohlizet zaznamy nahrane na sd kartu. Jeste musim prijit na spravu nahranych videi v PC. V pc je proglizeni snadne,staci zadat ip zarizeni (lze zjisti v mobil aplikaci) a zadat heslo. Pote je mozne pres webove rozhrani kameru nastavovat, prohlizet online video apod.
Kratky kabel adapteru (cca metr a kousek?)
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08