Obnoviť stránku

Recenzie HyperX Cloud Orbit S

Zaujímajú vás názory a recenzie na HyperX Cloud Orbit S? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,5 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s HyperX Cloud Orbit S. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na HyperX Cloud Orbit S aj vy.
HyperX Cloud Orbit S - Herné slúchadlá
HyperX Cloud Orbit S
Predaj skončil
Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 23. 8. 2023, variant HyperX Cloud Orbit S
Overený nákup
Tovar zakúpený 10.2019, recenziu píšem po takmer 4 rokoch a jednej reklamácií. Svojho času išlo o najlacnejšie planárne meniče na trhu, keďže ide o rebrand Audezee Mobius, z ktorého navyše odstránili BT a pridali Mic. Kvalita zvuku sa im uprieť nedá, aj ako úplný laik uznávam, že planárne meniče majú veľmi špecifické podanie zvuku. Kvalita mikrofónu je, ako už býva zvykom priemerná. Kvalita plastov je podpriemerná, ide o oblasť na ktorej sa šetrilo, vďaka ktorej dokázali zraziť cenu asi o 100€ pod druhé najlacnejšie slúchadlá v kategórií v danom čase. Po 4 rokoch už nefunguje nastavovanie veľkosti, došlo k opotrebovaniu plastov. Rovnako sa práve obzerám po tretej sade náhradných náušníkov. U plastovej konštrukcie je známa jedna vada, ktorá sa u mňa naštastie neprejavila a to praskanie konštrukcie pod mechanizmon, v ktorom menič rotuje, je však vidieť, že plast je v tejto časti tenší. Na záver by som spomenul reklamáciu, kde najmä na pravom meniči došlo k oddeleniu plastovej vrstvy od konštrukcie a pri pohybe hlavy menič šušťal, ako plastový sáčok. Reklamácia bola vybavená výmenou tovaru za nový.
Kvalita zvuku
Konzervatívny design
Nepotrebujú žiadny SW
Pripojenie cez USB aj Jack
Relatívne pohodlné aj pri dlhšom nosení
Kvalita plastu
Vstavaná baterka spôsobuje veľmi mierny šum (potvrdené aj výrobcom)
3D zvuk málo využiteľný
Slabá ponuka náhradných dielov (treba zháňať 3rd party)
Cez Jack vydrží hrať asi 8 hodín
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08