Obnoviť stránku

Recenzie HP Pavilion Gaming TG01-2903nc Black

Zaujímajú vás názory a recenzie na HP Pavilion Gaming TG01-2903nc Black? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 5 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s HP Pavilion Gaming TG01-2903nc Black. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na HP Pavilion Gaming TG01-2903nc Black aj vy.
HP Pavilion Gaming TG01-2903nc Black - Herný PC
HP Pavilion Gaming TG01-2903nc Black
Predaj skončil
Tomáš, Humenné 1flag
Hodnotené 24. 3. 2022, variant HP Pavilion Gaming TG01-2903nc Black
Overený nákup
Tento PC nahradil starý, ktorý po 8 rokoch doslúžil. Najviac ma potešil jednoduchý dizajn a malé rozmery. Vôbec nezavadzia. Pri hraní hier na 2k rozlíšení už počuť ventilátory, mohli lepšie doladiť chladenie, ale nieje to nič hrozné. Disk od Intelu, ramky Samsung, grafika nVidia ... v tej cenovej relácii ozaj kvalitne komponenty. Nieje to mašina stvorená na taktovanie, ale pre jednoduchého užívateľa ktorý chce PC zapnúť a používať fakt skvelá voľba
malé rozmery a nízka hmotnosť
do pol hodiny od zapojenia plne funkčný
podpora od HP
ozaj kvalitne komponenty
chladenie mohlo byť lepšie
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07