Obnoviť stránku

Recenzie HP Envy 17-n104nc Natural Silver

Zaujímajú vás názory a recenzie na HP Envy 17-n104nc Natural Silver? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 13 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s HP Envy 17-n104nc Natural Silver. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na HP Envy 17-n104nc Natural Silver aj vy.
HP Envy 17-n104nc Natural Silver - Notebook
HP Envy 17-n104nc Natural Silver
Predaj skončil
MAST s.r.o., Košice - Košická Nová Vesflag
Hodnotené 12. 4. 2016, variant HP Envy 17-n104nc Natural Silver
Overený nákup
dlho som zvažol, aj nad drahšími notebookmi, nakoniec som si vybral tento a neľutujem. mám ho síce iba 3 hodiny, takže nemôžem povedať nič z dlhodobého hľadiska, no už teraz viem, že som si vybral dobre. Výborný kancelársky stroj, ktorý pracuje bleskovo.
0 ×Nahlásiť
Peterflag
Hodnotené 6. 2. 2016, variant HP Envy 17-n104nc Natural Silver
Overený nákup
HP Envy 17-n104nc je neskutočné delo.
Parametre NB (CPU, grafická karta), SSD disk a jeho štartovanie sú nepochybne skvelé popredné vlastnosti.
Dovolím si tvrdiť, že vybral som si veľmi dobre. Uvažoval som medzi značkami Lenovo, Dell, HP a Toshiba a na základe odskúšania si ich všetkých vyhralo toto HPčko u mňa aj vďaka prevedeniu kvality vyhotovenia, otvárania, povrchu, klávesnice a pod.
Dokonca disponuje 4x USB čo sa mne osobne veľmi hodí.
Som prekvapený aj anti-reflexným displejom, ktorý sa neodráža ani pri svetlejších podmienkach.
Skvelý NB na všetko čo potrebujete, či už je to práca v náročných grafických programoch, alebo na zahranie si akýchkoľvek novších hier.
Jedine, čo ma prekvapilo je veľkosť napájacieho zdroja, ktorý je neskutočne veľký. Tá tehla sa dá kľudne použiť na sebaobranu.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01