Obnoviť stránku

Recenzie Honeywell DC311N bezdrôtový zvonček Series 3, 4 melódie, prenosná základňa biela, dizajn. tlačidlo

Zaujímajú vás názory a recenzie na Honeywell DC311N bezdrôtový zvonček Series 3, 4 melódie, prenosná základňa biela, dizajn. tlačidlo? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,0 z 5 hviezdičiek od 3 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Honeywell DC311N bezdrôtový zvonček Series 3, 4 melódie, prenosná základňa biela, dizajn. tlačidlo. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Honeywell DC311N bezdrôtový zvonček Series 3, 4 melódie, prenosná základňa biela, dizajn. tlačidlo aj vy.
Honeywell DC311N bezdrôtový zvonček Series 3, 4 melódie, prenosná základňa biela, dizajn. tlačidlo - Zvonček
Honeywell DC311N bezdrôtový zvonček Series 3, 4 melódie, prenosná základňa biela, dizajn. tlačidlo
Momentálne nedostupné
Petr, Prahaflag
Hodnotené 8. 4. 2024, variant Honeywell DC311N bezdrôtový zvonček Series 3, 4 melódie, prenosná základňa biela, dizajn. tlačidlo
Overený nákup
Zvonek je kvalitně zpracován, ale tím jeho výhody končí. Nehodí se do domu či bytu, ale snad jen do garsonky, kvůli tichému provozu. Špatně se vyměňuje baterie u vysílače. Dosah je nedostatečný, nespolehlivý a nedosahuje propagovaných hodnot.
Vysílač na běžnou CR2032 baterii
Přijímač na klasické AA baterie
Kvalitní zpracování
Dioda zvonku není venku vidět
Dioda zvonku nereaguje ihned po stisknutí, má zpoždění takovou dobu, že uživatel má tendenci stisknout znovu
Nelze měnit hlasitost
Tichý
Špatně se otevírá zvonek pro vložení baterie - doporučen je plochý šroubovák, ale ten na měkkém plastu udělá rýhy, případně jej nenávratně zničí
Malý dosah, pro srovnání jiných 120m - 150m, tak ty dosahují delší vzdálenosti
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18