Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Recenzie HEXBUG Pavúk červený

Zaujímajú vás názory a recenzie na HEXBUG Pavúk červený? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,6 z 5 hviezdičiek od 5 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s HEXBUG Pavúk červený. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na HEXBUG Pavúk červený aj vy.
HEXBUG Pavúk červený - Mikrorobot
HEXBUG Pavúk červený
Predaj skončil
Michaela, Praha 5flag
Hodnotené 19. 2. 2013, variant HEXBUG Pavúk červený
Overený nákup
Velmi pekne provedeni
Velmi jemne reaguje, jde s nim chodit po malych kruckach, jde si s nim hrat na "ziveho" protoze umi opravdu drobne pohyby.
Umi take chodit skutecne do vsech stran, staci o maly kousek natocit hlavicku a jde jinym smerem.
Jeho pohyb je pomerne verohodny pohyb pavouka, podoba se houpave chuzi sekace. Pri chuzi taky pekne cvaka nozickama :)
Cim vic dni ho mame tim vic jsme z neho nadseni. Zkracene receno, vrele doporucuji, je to kvalitni hracka nejen pro deti :)
snad jen infracervene ovladani, ktere vyzaduje relativni blizkost a je trosku hure funkcni na ostrem svetle (napr primo pod lampickou).
Pro nekoho by mohl byt zapor i to, ze tento robutek rozhodne nezvlada prekonat zadny slozity teren. Pohybuje se pouze na rovne podlozce. Nezveda nohy moc vysoko a staci kdyz ma jednu nohu mimo stul tak spadne. Je to proto, ze ackoliv ma 6 nohou, fakticky stoji vzdy jen na 3.
Motorek je take trosku hlucny, coz je ale pravdepodobne u techto hracek bezne.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12