Obnoviť stránku

Recenzie G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600 MHz CL16 Trident Z RGB Neo for Ryzen 3000

Zaujímajú vás názory a recenzie na G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600 MHz CL16 Trident Z RGB Neo for Ryzen 3000? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,9 z 5 hviezdičiek od 31 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600 MHz CL16 Trident Z RGB Neo for Ryzen 3000. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600 MHz CL16 Trident Z RGB Neo for Ryzen 3000 aj vy.
G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600 MHz CL16 Trident Z RGB Neo for Ryzen 3000 - Operačná pamäť
G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600 MHz CL16 Trident Z RGB Neo for Ryzen 3000
Na sklade > 5 ks
205 €
Kúpiť
Poradňa 17 Recenzie 5
4,9
hodnotilo 31 zákazníkov
1 000+
zákazníkov už zakúpilo
90 %
zákazníkov odporúča
Pro procesory AMD Ryzen 3. generace, je frekvence 3600MHz jedna z nejlepších možností. Samotné časování CL16 je takový střed. Bohužel pokud si žádáme u stejné velikosti pamětí lepší CL (např.16-16-16-36), tak zaplatíme téměř dvojnásobek ceny. Paměti jsou osazeny čipy SK Hynix. Jejich časování je následující: pro 1018MHz (JEDEC5) 14-14-14-34, pro 1066MHz (JEDEC6) 15-15-15-36, pro 1801MHz (XMP-3602) 16-19-19-39. Z vlastní zkušenosti mohu říci, že paměti (2x8GB) s čipy Samsung a časováním 14-15-15-35 za těch pár snímků na víc ve hře vůbec nestojí. V Cinebench to vypadá krásně, ale realita je jiná. Provozováno na ASUS ROG CROSSHAIR VIII FORMULA - AMD X570 s AMD Ryzen 9 3900X.
32GB je dostatek paměti než přijde na řadu další generace pamětí, snad i náročnějších her.
Snad jen, že by mohl výrobce udělat i řadu bez LED. I když mám prosklenou bednu, vše zhasínám. Barevnou "šou" vítám spíše venku.
výkon podsvietenie
RAM sú obrovské
Works Funny lights
Tall
Nic lepsie sa v tejto konfiguracii a cene neda zohnat.
Na Asus Zenith Extreme s x399, CPU: Threadripper 2950x v konfiguraci 4*16Gb RAM nedostanu stabilně přes memTest více než 3266MHz při 1,35V ale šlo hýbnout s časováním na 15-17-17-35. Nabootuji avšak s občasnou chybou v memTest max při frekvenci 3466MHz při časování 16-19-19-39 a 1.35V. Navýšení napětí a mírnější časování na frekvenci 3600MHz nepomůže.
3266MHz s 15-17-17-35 a 1.35V v memTestu stabilní po dobu 24hod. Pěkné RGB podsvícení.
4 moduly s Threadripper 2950x dosáhnou na Zenith Extreme max 3266MHz stabilně, bez chyb v testech. Již na 3333MHz s Threadripperem se v memTestu objevují občasné chyby. ČIpy hynix...
P-DC1-WEB21