Obnoviť stránku

Recenzie GoPro Rechargeable Battery (HERO9 Black)

Zaujímajú vás názory a recenzie na GoPro Rechargeable Battery (HERO9 Black)? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,8 z 5 hviezdičiek od 10 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s GoPro Rechargeable Battery (HERO9 Black). Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na GoPro Rechargeable Battery (HERO9 Black) aj vy.
GoPro Rechargeable Battery (HERO9 Black) - Batéria do kamery
GoPro Rechargeable Battery (HERO9 Black)
Predaj skončil
Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 28. 2. 2022, variant GoPro Rechargeable Battery (HERO9 Black)
Overený nákup
GoPro HERO 10 občas hlásí, že se jedná o neoriginální baterii. Měl to opravit update firmware, ale nic moc se nezměnilo. Dělá to víc originálních baterii, mám 3 a 2 z nich to udělaly.
GoPro HERO 10 se navíc vypíná při třeba 28% baterie. Nevím popravdě, jestli je to baterií nebo hardware, ale update to zatím nevyřešil.
0 ×Nahlásiť
Marek, Čadca 1flag
Hodnotené 25. 2. 2022, variant GoPro Rechargeable Battery (HERO9 Black)
Overený nákup
Pasuje do GoPro Hero 10 Black
výdrž
0 ×Nahlásiť
Veronika, Jirkovflag
Hodnotené 20. 1. 2021, variant GoPro Rechargeable Battery (HERO9 Black)
Overený nákup
v pohodě
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07