Obnoviť stránku

GILETTE Mach3 Set

4,7 6 hodnotení

GILETTE Mach3 Set

Darčeková sada GILETTE Mach3 Set poteší každého muža, ktorý sa o seba stará a dbá na upravený vzhľad. Obsahuje holiaci strojček a gél na holenie. Pánsky manuálny holiaci strojček Gillette Mach3 skvele slúži na rýchle a pohodlné oholenie. Dokonale hladkú pleť zaručujú tri ostré britvy so zvlhčujúcim pásikom, ktorý pokožku chráni predzačervenaním. Veľkou prednosťou sú tiež ochranné mikrolamely SkinGuard, ktoré napínajú pokožku a pripravujú fúzy na oholenie. V ruke sa vám bude holiaci strojček veľmi dobre držať vďaka prémiovej perfektne vyváženej rukoväti.

Kľúčové vlastnosti pánskej darčekovej sady GILETTE Mach3 Set

  • Darčeková sada pre mužov GILETTE Mach3 Set na pohodlné oholenie
  • Pánsky manuálny holiaci strojček Gillette Mach3 pre dokonale hladkú pleť
  • Je vybavený tromi ostrými čepeľami
  • Zvlhčujúci pásik zabraňuje začervenaniu pokožky
  • Ochranné mikrolamely SkinGuard pripravujú fúzy na oholenie
  • Pánsky gél na holenie Gillette Ultra Sensitive pre citlivú pleť
  • Obsiahnutý komplex Ultra Comfort Complex pokožku upokojuje a chráni pred podráždením

Špičková starostlivosť o citlivú pleť pomocou pánskeho gélu na holenie Gillette Ultra Sensitive

Gél na holenie pre mužov Gillette Ultra Sensitive Shave Gel sa stará o citlivú mužskú pleť. Obsahuje komplex Ultra Comfort Complex, ktorý pokožku počas holenia upokojuje, chladí a chráni pred podráždením. Dodáva jej pohodlie a komfort a zanecháva ju upokojenú a jemnú. Uľahčuje sklz strojčeka či žiletky po pokožke a tým zaisťujehladké oholenie. Prípravok je vhodný pre citlivú pleť.

Obsah sady:

  • Pánsky holiaci strojček Gillette Mach3
  • Gél na holenie Gillette Ultra Sensitive

Zloženie britvy a čepele:
PEG-115M, PEG-7M, PEG-100, Silica, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Tris(Di-T-Butyl)Phosphite, BHT, Glycol
Zloženie gélu na holenie:
Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamine, Isopentane, Glyceryl Oleate, Stearic Acid, Glycerin, Isobutane, Sorbitol, Parfum, Hydroxyethylcellulose, PEG-90M, Menthol, PEG-23M, Myristic Acid, Linalool, BHT, Limonene, Lauric Acid, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Propylene Glycol, Silica, PVM/MA Copolymer, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Methylparaben, Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Propylparaben, Hydrogenated PalmGlycerides Citrate, CI 42053, CI 42090


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske
Typ Starostlivosť o fúzy, Na holenie
Kód:  VBAL448
Produktové číslo:  7702018548712

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16