Obnoviť stránku

Recenzie GIGABYTE X570 UD

Zaujímajú vás názory a recenzie na GIGABYTE X570 UD? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,7 z 5 hviezdičiek od 3 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s GIGABYTE X570 UD. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na GIGABYTE X570 UD aj vy.
GIGABYTE X570 UD - Základná doska
GIGABYTE X570 UD
Predaj skončil
Jan, Domaželiceflag
Hodnotené 23. 2. 2022, variant GIGABYTE X570 UD
Overený nákup
žádné zbytečné serepetičky
ultra durable
dobrá cena
portová výbava je trochu strohá
0 ×Nahlásiť
František, Štiavnikflag
Hodnotené 20. 2. 2020, variant GIGABYTE X570 UD
Overený nákup
Lacná
má všetko čo som potreboval
zvuk ma naozaj veľmi príjemne prekvapil doteraz som používal vždy zvukovku ale naozaj sa zvuk na MB za tu dobu posunul naozaj daleko
čo som ja postrehol nejako si veľmi nerozumela s XMP nechcela ma stabilne pustiť s mojimi RAMkami ale po manualnom nastaveni (presne take ake tam davalo XMP) všetko šlape jako ma bez jedinej chybičky už som ju chcel kvôli vratit ale niekde som čital že as taketo veci môžu stať.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14