Obnoviť stránku

Recenzie GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti WINDFORCE OC 8G

Zaujímajú vás názory a recenzie na GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti WINDFORCE OC 8G? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,5 z 5 hviezdičiek od 4 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti WINDFORCE OC 8G. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti WINDFORCE OC 8G aj vy.
GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti WINDFORCE OC 8G - Grafická karta
GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti WINDFORCE OC 8G
Predaj skončil
Peter, Mýtnaflag
Hodnotené 6. 3. 2023, variant GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti WINDFORCE OC 8G
Overený nákup
O niečo výkonnejšia ako RX 6700, ktorú mám tiež zakúpenú
Viac hlučná v záťaži ako RX 6700 , asi preto že RX má o dosť väčší chladič, a ventilátory sa točia cca 1600, na RTX cca 2500, pri zhruba rovnakej teplote 83 C , o trochu vyššia spotreba cca o 30 W , ale ináč OK karta
0 ×Nahlásiť
Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 1. 2. 2023, variant GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti WINDFORCE OC 8G
Overený nákup
- Toto je uz moja tretia WINDFORCE a ma rovnaku vadu ako starsie modely. Pri urcitych otackach ventilatory rezonuju/vrcia. Nieje to tak hlasne ako predosle, ale zial to vyrobca stale neporiesil. Vadi to vpodstate iba pri cutscenach, ked klesne vykon/teplota. Treba sa pohrat s krivkou nastavenia otacok. Celkovo su ventilatory tiche, ako predosle karty WINDFORCE. Takze spokojnost. - Karta je obalena v plaste divnej lacnej struktury. Rovna vrchna cast vydava praskave zvuky. Tazko to pomenovat. Staci sa jej jemne dotknut a prask. Nerozpadava sa, ale iba vydava ten zvuk. Pocas Zero RPM to praska casto pri zmene teploty a hreje na cca 49°C. Ak to stupne, tak pocut hlasne spustenie ventilatorov. Karta sa potom ochladi o 10°C. To sa opakuje kazdych asi 15 minut. Treba si teda nastavit, aby uz pri 33°C boli otacky na 900. Potom to puka iba pri 37, 40, 43, 50 a 60. Max dosahuje 80°C.
Tiche ventilatory
Rozmer
Spotreba
Staci 1 napajaci kabel
Kvalita materiálu nieje dobra
Vydava praskave/pukave/klikave zvuky
Pri cca 1500 otackach rezonuje/vrci
Nema RGB
Karta nieje zabalena v pene, ale iba v zlozenom kartone a zhora ju chrani iba tenky karton
Skatula mala znamky narazu nad ventilatorom a okraji
Uz ani dodanie do Alzaboxu nieje zaruka neposkodeneho balenia
0 ×Nahlásiť
Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 17. 1. 2023, variant GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti WINDFORCE OC 8G
Overený nákup
Kúpil som si túto RTX 3060 Ti po tom čo som musel bohužiaľ vrátiť AMD RX 6750 XT kvôli zlej kvalite live streamu a musím uznať, spravil som asi najlepšie čo som mohol spraviť. Výkonovo je rovnaká poprípade lepšia, využíva menej W takže spotreba nie je oproti AMD vysoká, je menšia takže sa zmestí aj do menších bední, kvalitnejší materiál ale to môže závisieť aj od výrobcu grafickej karty. Kvalita tejto GIGABYTE je naozaj solidná, pevný materiál, dobré chladenie, výkon je super, všetko funguje na najvyššie detaily aj počas streamu. Naozaj spokojný.
Kvalita materiálu
Výkon
Chladenie
Kompaktná velkosť
Nič
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13