Obnoviť stránku

Recenzie GIGABYTE C847N

Zaujímajú vás názory a recenzie na GIGABYTE C847N? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,0 z 5 hviezdičiek od 10 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s GIGABYTE C847N. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na GIGABYTE C847N aj vy.
GIGABYTE C847N - Základná doska
GIGABYTE C847N
Predaj skončil
Vladimír, Praha 5 - Smíchovflag
Hodnotené 25. 8. 2013, variant GIGABYTE C847N
Overený nákup
vydržela běžet sekundu a pak shořela...
0 ×Nahlásiť
Marek, Praha 3flag
Hodnotené 8. 2. 2013, variant GIGABYTE C847N
Overený nákup
Deska je celkove velice vydarena. Na zacatku jsem se obaval hlucnosti vetraku CPU, ale pravda je takova ze zdroj je nejhlucnejsi cast cele sestavy.
Bios je velmi v pohode, deska sezere ruzne typy DDR3 (z hlediska casovani) kupil jsem nejake default kingston moduly a vse najelo bez problemu.
Mohu porovnat s podobnymi deskami postavenymi na iAtom, a u mne zcela jednoznacne vyhrava tenhle celeron i847. Spotreba je o cosi vyzsi (17W oproti 10W Atomu) ale celkove je cele prostredi (xubuntu linux) o poznani sviznejsi.
Deska ma podporu SATA3, jenze pouzity chipset (NM70) nedosahuje maximalnich SATA3 rychlosti - ale u teto kategorie desky to myslim neni az tak podstatne. Takze to snad ani nelze udavat jako nevyhodu :)
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12