Obnoviť stránku

Recenzie Genesis PV65

Zaujímajú vás názory a recenzie na Genesis PV65? U nás má zatiaľ hodnotenie 2,4 z 5 hviezdičiek od 5 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Genesis PV65. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Genesis PV65 aj vy.
Genesis PV65 - Gamepad
Genesis PV65
Predaj skončil
Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 12. 10. 2022, variant Genesis PV65
Overený nákup
Kúpil som dva tieto ovládače aby som sa spolu s priateľkou mohol trošku pohrať počas dlhých zimných večerov na PC. Doniesol som domov, aby som ich vyskúšal a bol som sklamaný. Už pri pripojení prvého ovládača sa začal po pár minútach odpájat.... Skúsil som druhý a stalo sa to isté. Tak som zapojil oba pre tu srandu a bolo to ešte horšie. Stalo sa to, že sa ovládače odpojili a prijímače v PC sa snažili rýchlo znova pripojiť. Problém je že oba prijímače sú univerzálne a ovládač ktorý som používal ja zrazu ovládal postavu priateľky.... To preto lebo sa pripojil na nesprávny prijímač..... Takže odporúčam tento ovládač nekupovať. Po tom čo som ovládače vrátil som kúpil Gembird jpd-ps4bt-01 stojí o par eur viac a s ním som spokojný. Pripojenie je cez bluetooth čo je podľa mňa výhoda oproti tomuto ovladacu. Chová sa avšak iba ako PS ovládač... Na to avšak existujú programy napríklad DS4windows atď. a zrazu sa chová ako XBox ovládač.....
Povrchová úprava aj vzhľad
Bezdrôtové pripojenie
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06