Obnoviť stránku

Recenzie Garmin vívomove HR Sport Silver Seafoam (veľkosť S/M)

Zaujímajú vás názory a recenzie na Garmin vívomove HR Sport Silver Seafoam (veľkosť S/M)? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Garmin vívomove HR Sport Silver Seafoam (veľkosť S/M). Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Garmin vívomove HR Sport Silver Seafoam (veľkosť S/M) aj vy.
Garmin vívomove HR Sport Silver Seafoam (veľkosť S/M) - Smart hodinky
Garmin vívomove HR Sport Silver Seafoam (veľkosť S/M)
Predaj skončil
Tomáš, Čierna Vodaflag
Hodnotené 13. 4. 2020, variant Garmin vívomove Optic Sport Rose Gold Black (veľkosť S/M)
Overený nákup
Elegantný vzhľad.
Fyzické ručičky (nie iba displej). V porovnaní s "obvyklými" smart hodinkami to šetrí batériu, a ručičky je nonstop vidieť, aj keď batéria je veľmi slabá.
Pri navigácii v dotykovej ponuke sa ručičky dočasne posunú, aby neboli v ceste.
Môže sa zdať, že niekedy nereagujú na dotyk alebo na pohyb ruky. Ale vtedy zvyčajne iba nie sú dostatočne nabité.
Samozrejme (možno nie každému je to jasné) bluetooth funkcie potrebujú, aby ste na mobile mali zapnutý bluetooth. Ak to máte bežne vypnuté, tak hľadanie polohy mobilu nepomôže.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01