Obnoviť stránku

Recenzie GameMax Aero Mini ECO

Zaujímajú vás názory a recenzie na GameMax Aero Mini ECO? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,3 z 5 hviezdičiek od 10 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s GameMax Aero Mini ECO. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na GameMax Aero Mini ECO aj vy.
GameMax Aero Mini ECO - PC skrinka
GameMax Aero Mini ECO
Momentálne nedostupné
Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 27. 2. 2022, variant GameMax Aero Mini ECO
Overený nákup
cena
materiál
spracovanie
0 ×Nahlásiť
Martina, Banská Bystricaflag
Hodnotené 2. 2. 2022, variant GameMax Aero Mini ECO
Overený nákup
fajn malá a elegantná bez dizajnérskych hlúpostí
lacná
ak má doska miesto na SSD disk m2/nvme zo zadnej strany ako napr. (ASROCK Fatal1ty B450 Gaming-ITX/ac) tak sa naň nezmestí absolútne žiadny chladič
na vnútornú stenu nie je v žiadnom prípade možné upevniť SSD disk do hornej zvislej pozície pretože je tam hrubý USB kábel ktorý sa nedá zalomiť (konštrukcia na facku)
pozor na zdroj, napríklad Silverstone SX500-LG nedočiahnu káble ATX 24 ani 8pin ani keby boli naťahovacie.Viem že je to SFX formát ale bol po ruke, žiaľ nepoužiteľný.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09