Obnoviť stránku

Recenzie Frozen 2 Spievajúca Elsa

Zaujímajú vás názory a recenzie na Frozen 2 Spievajúca Elsa? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,7 z 5 hviezdičiek od 13 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Frozen 2 Spievajúca Elsa. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Frozen 2 Spievajúca Elsa aj vy.
Frozen 2 Spievajúca Elsa - Figúrka
Frozen 2 Spievajúca Elsa
Predaj skončil
Jakub, Praha 4flag
Hodnotené 3. 6. 2020, variant Frozen 2 Spievajúca Elsa
Overený nákup
Třetina ceny navíc za písničku z které hraje cca 10 vteřin! Na dvakrát! Chápu ze celá píseň by byl asi ne úplne žádoucí efekt na výrobu i na to ze by to bylo asi smrtící pro rodiče ale čekal bych aspoň cely refrém!! Plyšový čmelák za cca 200 odehraje 3x 20 vteřin 3 různých písniček z vecernicku! Za ten příplatek 200 za panenku bez hudby bych čekal minimálně to stejne!
0 ×Nahlásiť
Hana, Brnoflag
Hodnotené 13. 5. 2020, variant Frozen 2 Spievajúca Elsa
Overený nákup
Krásně zpívá, na zádech přepínací čudlík pro kratší nebo delší verzi písničky 😊
Nic
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12