Obnoviť stránku

Recenzie FIXED Opus pre Realme GT Master Edition čierne

Zaujímajú vás názory a recenzie na FIXED Opus pre Realme GT Master Edition čierne? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,0 z 5 hviezdičiek od 3 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s FIXED Opus pre Realme GT Master Edition čierne. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na FIXED Opus pre Realme GT Master Edition čierne aj vy.
FIXED Opus pre Realme GT Master Edition čierne - Puzdro na mobil
FIXED Opus pre Realme GT Master Edition čierne
Predaj skončil
Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 2. 5. 2022, variant FIXED Opus pre Realme GT Master Edition čierne
Overený nákup
V časech masové výroby, když tento produkt určitě vyrábí stroj (člověk to tak maximálně zabalí nebo slepí 2 části) je podle mě ostuda toto prodávat (a taky vyrábět) za 399,-. Silikonové pouzdro je mírně menší než je třeba, nebo má špatně otvory, protože zakrývá polovinu reproduktoru, skoro celý mikrofon, jack na sluchátka nutno trochu napasovat. Výřez na fotoaparát taky žádná sláva, na jedné straně nutno opravdu pořádně natáhnout otvor na foťák v silikonovém pouzdře. Nevracím protože: 1. všechny budou stejné, 2. potřebuji ho, 3.a hlavně: jiný obchod není schopen poslat objednaný produkt (pouzdro na GT Master Edition), vždy mi pošlou něco jiného (většinou GT 5G) a při výměně za správný model bych musel platit znova dopravu...
příjemný materiál
nesedí přesně
za takový škvár gargantuovská cena
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17