Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

EMOS Sada domáceho videotelefónu H2030 strieborný

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EMOS Sada domáceho videotelefónu H2030 strieborný

Bezpečný domov na prvom mieste

Domáci videotelefón EMOS H2030 sa stane nenahraditeľným členom vašej rodiny. Nielen, že má vkus, ale vie tiež dobre čítať v ľuďoch. Uľahčí identifikáciu návštev vám aj vašim deťom. Už sa nemusíte báť nechávať ich občas samých pár hodín doma. Vďaka videotelefónu si vždy rýchlo ujasnia, kto stojí pri bránke, a pustia domov len toho, koho dobre poznajú.

Sada: monitor + kamerová jednotka

Tento domový videotelefón EMOS a vonkajšia kamera tvoria nerozlučný pár, ktorý nič nezaskočí. Tak máte stopercentnú istotu, že sa o príchode svojej návštevy vždy dozviete. Vyberte si zo 16 vyzváňacích melódií tú vašim ušiam najmilšiu. Hlasitosť zvonenia aj následného hovoru si v priebehu chvíľky ľahko upravíte pomocou 2 manuálnych tlačidiel na ľavom boku monitora. Na pravom nájdete ešte 4 ďalšie tlačidlá obsluhujúce prehľadné menu.

Farebný videotelefón s ľahkou obsluhou

Tenký 7" monitor (s rozmermi 144 × 204 × 26,5 mm) pristane vašej predsieni, chodbe, obývačke aj kuchyni. Na stenu ho bez väčších problémov pripevníte pomocou priloženého montážneho rámčeka a 4 malých skrutiek. Všetko podstatné obstará 5 dotykových tlačidiel pod displejom. Vďaka nim si návštevu prezriete, prehovoríte na ňu, na diaľku otvoríte bránku aj pojazdnú bránu, alebo využijete intercom (ľahšiu komunikáciu s členmi rodiny prostredníctvom 2 monitorov v dome). Obsluha videotelefónu H2030 je tak jednoduchá, že ju bez problémov zvládnu vaše deti aj rodičia.

Húževnatá kamera s nočným videním

Vonkajšia kamerová jednotka je dostatočne chránená proti vode (krytím IP44 a praktickou strieškou) aj nezvaným hosťom (antivandal vyhotovením). Dosahuje špičkovú kvalitu snímania cez deň aj v noci, kedy sa vždy pri zazvonení automaticky aktivuje biele LED prisvietenie uľahčujúce rozpoznanie tváre osoby stojacej až 150 cm od kamery. Aby ste ju sprevádzkovali, nemusíte osádzať do fasády elektroinštalačnú krabicu. Kamerová jednotka sa napája cez pripojený videotelefón. Na stenu ju priskrutkujete 4 malými skrutkami (vnútri balenia).

Videotelefón s pamäťou vám prinesie pokoj

Jeho veľkou prednosťou je interná pamäť, do ktorej automaticky uloží fotku tváre každého, kto u vás zazvoní. Akonáhle zaznamená 100 takých snímok, v poradí od tých najstarších ich začne prepisovať novými. Tak funguje ako účinná čierna skrinka v prípade vlámania (kedy zlodeji často najprv zazvonia, aby sa uistili, že nikto nie je doma) alebo ako pasca na nevychované deti zo susedstva baviace sa bezdôvodným zvonením.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Sivá

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie, Ovládanie okien, dverí, brán

Vlastnosti

Veľkosť zobrazenia 7 "
Zorný uhol 70 °

Špeciálne funkcie

Špeciálne funkcie Nočné videnie, Farebný displej
Kód:  HM028c10
Produktové číslo:  3010002030
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19