Obnoviť stránku

Recenzie EMAGRA BUTTERFLY čierna

Zaujímajú vás názory a recenzie na EMAGRA BUTTERFLY čierna? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,5 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s EMAGRA BUTTERFLY čierna. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na EMAGRA BUTTERFLY čierna aj vy.
EMAGRA BUTTERFLY čierna - Kancelárska stolička
EMAGRA BUTTERFLY čierna
Predaj skončil
Milan, Bratislava - Karlova Vesflag
Hodnotené 23. 6. 2022, variant EMAGRA BUTTERFLY čierna
Overený nákup
Je to vyborna stolicka, velmi kvalitny material a ked ju porovnam s Antares Gala Syn, tak urcite nema tak tvrdy podsedak. A teraz ten kamen urazu a to hlbka podsedaku je 44cm v najhlbsom strednom bode. Podsedak si mozete sice hlbkovo nastavit, ale to je plus nejakych 5cm a zas Vam to chyba vzadu. Pri vyske 182cm je ten sedak skratka naozaj maly a pripadam si ako by som sedel na pol riti. Ale zasa operadlo aj opierka hlavy je aj na vysku do 200cm. Zial kvoli tomu podsedaku ju vraciam spat :( aj ked sa mi velmi paci a je pohodlna. Kebyze predajca uvedie vsetky potrebne parametre tak by som si ju uz len kvoli tomu podsedaku neobjednal.
Naozaj velmi kvalitna stolicka
Vela moznosti nastavenia
Automaticke nastavenie vahy uzivatela
Podsedak hlbka 44cm, sirka 49cm
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11