Obnoviť stránku

Recenzie Elektrická Motorka Honda CBR 1000RR 12V, červená

Zaujímajú vás názory a recenzie na Elektrická Motorka Honda CBR 1000RR 12V, červená? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,2 z 5 hviezdičiek od 4 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Elektrická Motorka Honda CBR 1000RR 12V, červená. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Elektrická Motorka Honda CBR 1000RR 12V, červená aj vy.
Elektrická Motorka Honda CBR 1000RR 12V, červená - Detská elektrická motorka
Elektrická Motorka Honda CBR 1000RR 12V, červená
Momentálne nedostupné
Róbert, Šintavaflag
Hodnotené 18. 9. 2023, variant Elektrická Motorka Honda CBR 1000RR 12V, biela
Overený nákup
Voči produktu ako takému výhrady vôbec nemám, za tú cenu je to super mašina. Jediné čo nesedí je popis. Nosnosť podla manuálu je do 30KG, konštrukcia a vidla sú železné, taktiež pomocné kolieska majú železnú výstuhu. Rýchlosť podla popisu nie je 7km/h ale max 3-4km/h čo ale postačuje na normálnu chôdzu. Svietia iba predné svetlá (ale svietia krásne na cestu) zadné a ani smerovky nemajú diody - ak si nebudete uplatňovať záruku šikovný si vie dorobiť. Inak maximálna spokojnosť a tiež sa dajú objednať náhradné veci ako kolesá, motor, batéria - takto je zaručené, že to nebude len pre jedného drobca...
postačujúci výkon
splnilo očakávania
krásne sparcovanie voči originálnej predlohe
nesvieti zadne svetlo
mohol byť plynulejší nábeh po zašliapnutí pedálu
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02