Obnoviť stránku

Recenzie Electrolux EUO93DB

Zaujímajú vás názory a recenzie na Electrolux EUO93DB? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,8 z 5 hviezdičiek od 16 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Electrolux EUO93DB. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Electrolux EUO93DB aj vy.
Electrolux EUO93DB - Vreckový vysávač
Electrolux EUO93DB
Predaj skončil
David, Přibyslavflag
Hodnotené 10. 7. 2020, variant Electrolux EUO93DB
Overený nákup
výkon
tichý
sáčky 5l
dlouhý dosah
hubice skáče po podlaze,použita ze starého a vše ok
větší a těžší
0 ×Nahlásiť
Michal, Trenčín 8flag
Hodnotené 7. 3. 2018, variant Electrolux EUO93DB
Overený nákup
toto je nas stvrty vysavac na s-bag vrecka, 2x AEG, 1x Philips a teraz tento. Philips sme kupili jeden z poslednych modelov "starych" motorov s vysokym prikonom, bol to jeden z najvyssich modelov PerformerPro, a aj napriek prikonu 1800W bol velmi tichy a mal saci vykon na urovni okolo 500W. Tento vysavac je vsak niekde uplne inde. Na najnizsom vykone dviha koberce , trha linoleum, v podstate skoro stale musim mat otvoreny na milimeter otvor na rukovati hadice.
vypinacie tlacidlo je sice mozno mensie, ako by mohlo byt, ale je to plne elektronicke tlacidlo s makkym chodom, nie je pod nim fyzicky vypinac takze sa ho staci naozaj len jemne dotknut, ale zato ma vysoky chod, takze treba ho zatlacit hlbsie a nestava sa, ze sa nahodne zapne/vypne ked don clovek letmo suchne pri vysavani
kvalitne pogumovanie po celom tele vysavaca, vratane koliesok a madla, nie ako na nizsich radach, kde je tenky pasik/naraznik okolo stredu a to je vsetko
kvalitne kolieska
hoci kabel nie je dlhsi ako na starom Philipse, hadica je dlhsia a o 1 meter vacsi akcny radius citit
kabel je plochy a pomerne tenky, lahsie sa vytahuje a lahko sa navija
trubica je pripojena horizontalne, nie vertikalne na vrchu vysavaca, co tiez predlzuje dosah, ale hlavne pri prudkych pohyboch sa vysavac neprekacuje do strany.
teleskopica trubica ma jemny a presny chod pri nastavovani, prislusenstvo sa ukotvuje tlacidlom
jedno vrecko bolo uz vlozene, druhe bolo prilozene extra, da sa rozbalit z krabice a hned vysavat.
ucinnost A na podlahy aj koberce, je to citit.
chybajuce madlo navrchu
tvar trubice je elipsovity, nie okruhly, trubica je sice kvalitne a masivna, ale je aj trosku tazsia
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19