Obnoviť stránku

Recenzie EKO MB Recyklovaný PETG 1,75 mm 0,75 kg petrolejovo modrý

Zaujímajú vás názory a recenzie na EKO MB Recyklovaný PETG 1,75 mm 0,75 kg petrolejovo modrý? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,5 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s EKO MB Recyklovaný PETG 1,75 mm 0,75 kg petrolejovo modrý. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na EKO MB Recyklovaný PETG 1,75 mm 0,75 kg petrolejovo modrý aj vy.
EKO MB Recyklovaný PETG 1,75 mm 0,75 kg petrolejovo modrý - Filament
EKO MB Recyklovaný PETG 1,75 mm 0,75 kg petrolejovo modrý
Predaj skončil
Vladimír, Veľké Úľanyflag
Hodnotené 7. 11. 2021, variant EKO MB Recyklovaný PETG 1,75 mm 0,75 kg petrolejovo modrý
Overený nákup
Tento filament som si kupoval z dôvodu že mám rád veci ktoré sa recyklujú. Ale v tomto prípade to nebol dobrý nápad. Nenašiel som vhodné parametre ktorými by bolo vhodné tlačiť c už konštrukčné veci, alebo pohladove. Skúšal som ním tlačiť na Endere 6 a aj n CR6. v oboch prípadoch hrôza. Možno niekto bude mať viac šťastia, ale pre mna tento filament je Max nevhodný.
pekná farba
strašne strunatie
supporty sa bortia
neustále vyteká z trisky, ani nižšia teplota nepomôže, ani zmena extruzie.
ani zníženie rýchlosti
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07