Obnoviť stránku

Recenzie Einhell Aku GE-SP 18 Li – Solo

Zaujímajú vás názory a recenzie na Einhell Aku GE-SP 18 Li – Solo? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Einhell Aku GE-SP 18 Li – Solo. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Einhell Aku GE-SP 18 Li – Solo aj vy.
Einhell Aku GE-SP 18 Li – Solo - Čerpadlo na vodu
Einhell Aku GE-SP 18 Li – Solo
Momentálne nedostupné
Miroslav, Horné Trhovišteflag
Hodnotené 17. 2. 2023, variant Einhell Aku GE-SP 18 Li – Solo
Overený nákup – recenzie z porovnávača
Cena.
Nekonečny rodinny tichy milačik,mam ho zamknute aby mi ho nebrali rodinni prislušnici :-) mam 6 baterii,velku zahradu na vlastnu zeleninu a ovocie,rozvodovu siet dazdovodov a velkych sudov plus velke galony - vojde do galona,tichy chod,slusny vykon na colovu hadicu,rozhodne odporučam,ak je uplne nove idealne na vino ak mate vagon vina z ktoreho chybat nebude :-) ,staci preplachnut vlaznou cistou vodou,vytopenu pivnicu vytiahlo do 1 cm,ostatne handrou nebol problem.Pracuje na 18V takze srdcovy kardiostimulator nie je problem.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06