Obnoviť stránku

Recenzie Dell Vostro 5402

Zaujímajú vás názory a recenzie na Dell Vostro 5402? U nás má zatiaľ hodnotenie 1,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Dell Vostro 5402. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Dell Vostro 5402 aj vy.
Dell Vostro 5402 - Notebook
Dell Vostro 5402
Predaj skončil
Norbert, Senecflag
Hodnotené 7. 2. 2022, variant Dell Vostro 5402
Overený nákup
Po katastrofálne skúsenosti s MacBook air m1 2020 (vydržal asi 4 dni) som sa bleskovo vrátil na Windows zariadenie. Žiaľ, tento notebook vydržal bez problémov pracovať asi 5 minút, ihneď sa totiž začal prehrievať, ventilátor neustále hučí a to sa používa na bežnú kancelársku prácu (outlook, prehliadač, ekonomický softvér, rádio). Po 3 dňoch používania už hreje tak, že na ňom nevydržím mať položenú ruku a sklokeramickú dosku som kupoval zbytočne. Ráno sa reštartoval asi 12-krát, pretože nutne potreboval aktualizovať aj vypínače žiaroviek v kancelárii, po aktualizáciách hučí a hreje ešte viac, okrem toho sa už 2-krát prepol do núdzového stavu, odmieta otvoriť akýkoľvek internetový prehliadač s výnimkou internet explorer a ak ho aj otvorí, po pár sekundách ho zavrie. Neviem, či mám šťastie na tie najnepodarenejšie kusy, ale vraciam späť do predajne.
slúži ako radiátor
vykúri celú miestnosť
fungoval 3 dni
prehrieva sa
hocikedy sa vypne a vyhodí problém
po 3 dňoch používania a aktualizáciách samovoľne zatvára internetové prehliadače
dizajn
lacný vzhľad
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13