Obnoviť stránku

Recenzie CyberPower UPS

Zaujímajú vás názory a recenzie na CyberPower UPS? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,5 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s CyberPower UPS. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na CyberPower UPS aj vy.
CyberPower UPS - Záložný zdroj
CyberPower UPS
Predaj skončil
Jan, Liberec 6flag
Hodnotené 6. 10. 2023, variant CyberPower UPS
Overený nákup
34palcovy prohnutý monitor + PC Intel core I7700K, zdroj 650W - - při přehrávání filmu ve Windows z HDD vydrží baterie cca 60min👍
Po nainstalování aplikace nezapomeňte pustit test UPSky
Baterie byla po zakoupení plně nabitá
Při hraní - grafika RTX2070SUPER 100% zátěž, procesor 30% zátěž, baterie vydrží cca 15min👍
LinkCore USB A-B, v balení není tento kabel, ten musíte dokoupit abyste UPSku propojili s PC a fungovala vám komunikace s aplikací POWERPANEL PERSONAL (já ho naštěstí měl u staré UPSky, takže jsem ho použil)
po nainstalování programu POWERPANEL PERSONAL UPSka hned nekomunikuje s aplikací v PC, vše je "šedivé" ... pro aktivaci komunikace UPS s aplikací v PC se musíte zaregistrovat, potvrdit registraci kliknutím na odkaz v e-mailu a pak se vám teprve objeví hláška, že "UPS pracuje normálně" a vše v aplikaci se vám odemkne
Po každé aktualizaci Windows přestane aplikace PPP fungovat a UPS nekomunikuje s PC (verze 2.4.8.)....googlil jsem a tento problém mají uživatelé X-let.....toto je první a zároveň poslední výrobek této firmy, který jsem si koupil!!!!!!, když takto kašle na uživatele....PC mám na prâci a na zábavu a ne na to, abych řešil "staré nemoci nedokonalé softwaru"... X-krát mi pomohlo přeinstalovani PPP, dnes ani toto nepomohlo, ani vyčištění registru atd.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09