Obnoviť stránku

Recenzie CTEK - Konektor „cig-plug“ s indikáciou

Zaujímajú vás názory a recenzie na CTEK - Konektor „cig-plug“ s indikáciou? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 7 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s CTEK - Konektor „cig-plug“ s indikáciou. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na CTEK - Konektor „cig-plug“ s indikáciou aj vy.
CTEK - Konektor „cig-plug“ s indikáciou - Konektor
CTEK - Konektor „cig-plug“ s indikáciou
Momentálne nedostupné
Jan, Praha 5 - Smíchovflag
Hodnotené 3. 5. 2022, variant CTEK - Konektor „cig-plug“ s indikáciou
Overený nákup
CTEK speciální konektor do zásuvky zapalovače na panelu, dodávaném jako samostatné příslušenství nabíječky CETK, usnadní připojení nabíječky k akumulátoru, nabíječka zřejmě automaticky nastaví kompenzaci odporu přívodů ( ač v návodu to není zmíněno ) a navíc je vybaven 3 stupňovou indikací stavu nabití.
Chybí v návodu k obsluze nabíječky a není objasněno, že nabíječka automaticky kompenzuje odpor přívodů.
0 ×Nahlásiť
Ľudovít, Chorvátsky Grobflag
Hodnotené 16. 8. 2017, variant CTEK - Konektor „cig-plug“ s indikáciou
Overený nákup
Funguje ako ma
Pohodlne nabijanie akumulatora skutra cez 12V zasuvku (dajte pozor aby ste ju nemali pripojenu cez relatko!)
Ledky signalizujuce stav akumulatora blikaju (cervena, oranzova, zelena podla stavu) ... kedze nikde nebol navod, povodne som myslel, ze budu svietit . Nieje to problem, len ma to zaskocilo (blikanie zvycajne signalizuje poruchu :)
0 ×Nahlásiť
Zákazníkflag
Hodnotené 2. 12. 2016, variant CTEK - Konektor „cig-plug“ s indikáciou
Overený nákup
Ledky indikujú stav batérie a potrebu nabíjania. Cez adaptér sa komfortne pripojí nabíjačka cez zásuvku zapaľovača do el. systému auta a netreba ju pripájať na póĺy batérie.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06