Obnoviť stránku

Recenzie Corsair DARKSTAR Wireless

Zaujímajú vás názory a recenzie na Corsair DARKSTAR Wireless? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 6 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Corsair DARKSTAR Wireless. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Corsair DARKSTAR Wireless aj vy.
Corsair DARKSTAR Wireless - Herná myš
Corsair DARKSTAR Wireless
Momentálne nedostupné
Michal, Tepliceflag
Hodnotené 2. 2. 2024, variant Corsair DARKSTAR Wireless
Overený nákup
Z nějakého důvodu mám rád Corsair, i když vlastně ani neumím říct proč. Proto mě vždycky u jejich myší a klávesnicí štvala výdrž na baterii, a u myší dost často i podivné dílenské zpracování. Můžu říct, že u téhle myši je dílenské zpracování na úrovni srovnatelné s Logi, mám teď doma i G502 X, takže mám s čím srovnávat. Naneštěstí zatímco Logi jsem nabíjel před Vánocema a pořád jede, tak u téhle se to říct nedá. Takže výdrž na baterii je pořád nic moc. Taky musím říct, že nejsem zvyklý na takhle lehoučké myši a zatím mi to dělá ještě trochu problém, ale to je čistě o zvyku. Určitě bych byl raději, kdyby byla těžší a s větší baterií. Nedovedl jsem si moc představit, jak budou fungovat ta gesta, ale kupodivu je to super věc a už se mi stalo, že jsem v práci vzal do ruky ten zmiňovaný logitech a pokoušel jsem se ho naklánět a ono se nic nedělo:)
Spousta tlačítek
Gesta - nakláněním myši můžete simulovat stisk kláves, makro nebo nějakou funkci typu zvšit/snížit hlasitost
Software - dá se toho opravdu hodně nastavit.
Software - je to fakt krize a to hlavně na Macu, ale ani na Windows to není žádný zázrak.
Gesta - fungují jen se spuštěným SW, což mi vadí, protože většinou tyhle nástroje používám jen na nastavení a pak na ně s radostí zapomínám.
0 ×Nahlásiť
Michal, Lozornoflag
Hodnotené 15. 1. 2024, variant Corsair DARKSTAR Wireless
Overený nákup
Dobre sadne do ruky, vaha akurat
Ked si clovek zvykne na umiestnenie jednolivych tlacidiel na boku, tak ulahcia akekolvek hranie nie len MMO hier a aj pracu
Presny senzor a odozva jak na kablovej mysi
slabsia vydrz na nabitie ale aspon sa rychlo nabije
tuhsie stlacenie kolieska a mierne hlasitejsi zvuk pri stlaceni, nic strasne da sa na to zvyknut ale mohlo to byt trosku lepsie v tej cene
Asi cena ale kto chce mys s viacero programovatelnymi tlacidlami, tak velmi na vyber nema.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14