Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CAT J10-200 Rýľ špicatý

5 1 hodnotení
23,50 €

CAT J10-200 Rýľ špicatý

Špicatý rýľ CAT J10-200 bol navrhnutý tak, aby vám maximálne zjednodušil a uľahčil prácu na záhrade. Rýľ má veľmi odolnú špicatú čepeľ s ostrými skosenými hranami vyrobenými z vysokokvalitnej kalenej ocele. Čepeľ rýľa CAT umožňuje široký a bezpečný nášlap pre prácu veľkou silou. Vďaka inovatívnej metóde spojenia prechádza čepeľ s predĺženou oceľovou prírubou priamo do 122 cm dlhej zosilnenej násady, ktorá je vyrobená z kvalitného sklolaminátu. Veľmi pohodlný a absolútne pevný úchop rýľa umožňuje ploché protišmykové držadlo. Moderná technológia a kvalitné spracovanie robia z rýľa CAT neoceniteľného pomocníka.


Kľúčové vlastnosti rýľu CAT J10-200

  • Rýľ CAT má odolnú oceľovú čepeľ s ostrými hranami
  • Pohodlný a pevný úchop rýľu
  • Nezvárané spojenie čepele a príruby
  • Široký a bezpečný nášľap pre prácu väčšou silou
  • Zosilnená násada zo skleneného vlákna
  • Vysoká odolnosť rýľu CAT (shovel force test) – 159 kg

Uľahčí vám prácu

Špicatý rýľ CAT J10-200 bol navrhnutý tak, aby vám maximálne zjednodušil a uľahčil prácu na záhrade. Je vhodný na kultiváciu tvrdej pôdy bez predchádzajúcej úpravy. Špicatá čepeľ s ostrými hranami zaistí ľahší prienik do pôdy.

Protišmykové držadlo

Uhol násady proti čepeli 26° znižuje únavu chrbta a ramien. Tvar držadla vrátane komfortného protišmykového materiálu umožňuje prirodzený, pohodlný a ľubovoľný úchop. 

Kvalitný a veľmi odolný rýľ CAT

Patentované inovatívne spojenie násady a čepele, zosilnená násada zo skleneného vlákna, kalená čepeľ, predĺžená príruba, široký pevný nášľap pre prácu s veľkou silou, to všetko je váš nezničiteľný a nenahraditeľný pomocník od Caterpillar.

Celková dĺžka:

150 cm

Rozmery príruby:
10 × 12 cm

Rozmery čepele:
30 × 22 cm

Hmotnosť:
2,6 kg

Parametre a špecifikácia

Typ

Skladacie Nie
Teleskopická rukoväť Nie
Tvar Špicatý
Typ Rýľ
Kód:  AUPR219015
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  J10-200

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07