Obnoviť stránku

Recenzie CANDY CVG75SWGB

Zaujímajú vás názory a recenzie na CANDY CVG75SWGB? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s CANDY CVG75SWGB. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na CANDY CVG75SWGB aj vy.
CANDY CVG75SWGB - Varná doska
CANDY CVG75SWGB
Predaj skončil
Tomáš, Košice - Staré Mestoflag
Hodnotené 26. 7. 2020, variant CANDY CVG75SWGB
Overený nákup
Pekný dizajn. Je to jedna z mála 5 horákovych dosiek s bielym sklom. Prekvapilo ma, že výrobca pribalil aj celu sadu náhradných gombíkov v inej (striebornej) farbe. Zákaznik sa tak môže rozhodnuť pre zmenu dizajnu, alebo ich použiť ako náhradné, keď sa poškodia. Tiež výrobca pribalil 2x koleno a tesnenie pre pripojenie plynu. Spôsob pripojenia je riešeny dobre. Horáky su dostatočne pevne a výkon každého sa podľa návodu dá ešte dodatočne nastaviť malou skrutkou pod gombíkom.
Odporúčam skontrolovať balenie, výrobok nie je balený v krabici, ale v polystyrene obalenom kartónom len po obvode. Mne hneď ako som krabicu otočil vypadol sáčok so skrutkami. Tiež upozoňujem, že elektricka šnúra nema zástrčku. K výrobku nebol slovenský návod iba český a obrázky v návode nie celkom korešpondovali so skutočnosťou. Každopádne montáž je jednoduchá a da sa vykonať aj bez návodu.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07