Obnoviť stránku

Recenzie Cable Guys – Warner Bros – Beetlejuice

Zaujímajú vás názory a recenzie na Cable Guys – Warner Bros – Beetlejuice? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,4 z 5 hviezdičiek od 3 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Cable Guys – Warner Bros – Beetlejuice. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Cable Guys – Warner Bros – Beetlejuice aj vy.
Cable Guys – Warner Bros – Beetlejuice - Figúrka
Cable Guys – Warner Bros – Beetlejuice
Predaj skončil
Miloslav, Prahaflag
Hodnotené 4. 1. 2024, variant Cable Guys – Warner Bros – Beetlejuice
Overený nákup
Pokud jste měli rádi postavu Beetlejuice, kterou ve stejnojmenném filmu ztvárnil Michael Keaton, tak je pro Vás tato figurka téměř nezbytnost. Díky své masivnosti a stabilitě figurka skvěle plní funkci a ve svých rukou bez problému udrží telefon, gamepad nebo jiné (třeba TV) ovladače, které navíc po povrchu zbytečně nekloužou. Součástí balení je také USB/USB-C kabel.
kvalita zpracování
funkčnost
design
Beetlejuice, Beetlejuice, Beetleju....
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17