Obnoviť stránku

Recenzie C-TECH Filament PLA transparentná

Zaujímajú vás názory a recenzie na C-TECH Filament PLA transparentná? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,3 z 5 hviezdičiek od 8 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s C-TECH Filament PLA transparentná. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na C-TECH Filament PLA transparentná aj vy.
C-TECH Filament PLA transparentná - Filament
C-TECH Filament PLA transparentná
Predaj skončil
Tomáš, Košiceflag
Hodnotené 25. 3. 2022, variant C-TECH Filament PLA transparentná
Overený nákup
Je priesvitny, nie priehladny, netreba mat od tejto vlastnosti nejake prehnane ocakavania. Zatial som tlacil len mensie svetlovody, ktore funguju tak trochu podla ocakavania - vrstvy vedu svetlo celkom dobre, medzi nimi ale svetlo velmi neprechadza - pri slicingu treba teda vhodne zvolit orientaciu a vzor. Vlakno malo vyssiu nachylnost praskat ako ine PLA filamenty, asi by som teda z tohto PLA teda netlacil modely/diely s malymi detailami.
Bez vacsich problemov
0 ×Nahlásiť
Miroslav, Žlutavaflag
Hodnotené 25. 2. 2020, variant C-TECH Filament PLA transparentná
Overený nákup
Ideální teplota 210°C
hůř chytá první vrstva
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17