Obnoviť stránku

Recenzie Bugatti Chiron – červené

Zaujímajú vás názory a recenzie na Bugatti Chiron – červené? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Bugatti Chiron – červené. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Bugatti Chiron – červené aj vy.
Bugatti Chiron – červené - Elektrické auto pre deti
Bugatti Chiron – červené
Predaj skončil
IMC Project s.r.o., Banská Bystrica 1flag
Hodnotené 31. 8. 2019, variant Bugatti Chiron – červené
Overený nákup
Auticko ma velmi pekny dizajn,ludia sa za nim otacaju a prihovaraju sa nam,takze paci sa aj okoliu,ovladanie vyborne,vykon postacujuci,mala je spokojna to je dolezite :)
Návod nie je v slovencine..nikde v aute nie je indikátor stavu baterie,tak ked je clovek von,nevie kolko ma este casu. Pri skladaní vozidla su srouby na zadny difúzor kratke,treba zakúpiť druhe,aby clovek dokoncil montaz :( zvuk od zadného kolesa je chvíľami nepríjemný este som nezistil co mu je...Nalepku z čelného skla nedávajte dole,ostane nepríjemný fľak ktory nejde vycistit :D
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01