Obnoviť stránku

Recenzie Brinno PHV MAC14

Zaujímajú vás názory a recenzie na Brinno PHV MAC14? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,0 z 5 hviezdičiek od 10 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Brinno PHV MAC14. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Brinno PHV MAC14 aj vy.
Brinno PHV MAC14 - Digitálne kukátko na dvere
Brinno PHV MAC14
Predaj skončil
Jiří, Krasliceflag
Hodnotené 18. 12. 2015, variant Brinno PHV MAC14
Overený nákup
Výdrž baterie
0 ×Nahlásiť
Jan, Kladno 4flag
Hodnotené 2. 11. 2015, variant Brinno PHV MAC14
Overený nákup
Jednoduchost instalace a anonymní pro cizí osoby kteří vás chtěly navštívit.
Špatná kvalita obrazu, krátké video záznamy + fotografické záběry, Záběry nestíhají zabrat dotyčné osoby v čas, mezitím osoba stačí i odejít ze záběru aniž by jste jí na záběru viděli obličej nebo i celou osobu, je to obrovská nevýhoda, proto je tento výrobek nedobrý. Párkrát se mi stalo že i výrobek mi nechtěl ukázat záběry, až po nějaké chvíli. také není v češtině, ale to není pro mě problém si to přeložit. Proto nedoporučuji tento výrobek pokud od toho očekáváte více !!!
0 ×Nahlásiť
Milanflag
Hodnotené 5. 6. 2015, variant Brinno PHV MAC14
Overený nákup
Máte přehled kdo se zastaví u vašich dveří.
0 ×Nahlásiť
Richard Urban, Pardubiceflag
Hodnotené 11. 5. 2015, variant Brinno PHV MAC14
Overený nákup
Nedoporucuji
vubec nedoporucuji. Nahrava neustale i pri rozsviceni svetla. Male rozliseni a nekvalitni snimek i video. Video je tak kratke ze nestacite ani zaregistrovat kdo k Vam jde. Nema infra prisvit. Skoda penez
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07