Obnoviť stránku

Recenzie BOT Smart Zigbee / Wi-Fi termostatická hlavica TH2, Tuya Smart

Zaujímajú vás názory a recenzie na BOT Smart Zigbee / Wi-Fi termostatická hlavica TH2, Tuya Smart? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,0 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s BOT Smart Zigbee / Wi-Fi termostatická hlavica TH2, Tuya Smart. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na BOT Smart Zigbee / Wi-Fi termostatická hlavica TH2, Tuya Smart aj vy.
BOT Smart Zigbee / Wi-Fi termostatická hlavica TH2, Tuya Smart - Termostatická hlavica
BOT Smart Zigbee / Wi-Fi termostatická hlavica TH2, Tuya Smart
Momentálne nedostupné
Ondřej, Zlínflag
Hodnotené 10. 1. 2024, variant BOT Smart Zigbee / Wi-Fi termostatická hlavica TH2, Tuya Smart
Overený nákup
Hlavice neodpovídá věcem které jsou v popisku a proto nahrávám fotky. Ještě přidávám odkaz na hlavici na stránku Zigbee2mqtt https://www.zigbee2mqtt.io/devices/TV02-Zigbee.html#tuya-tv02-zigbee a ještě fotku logu z Home Assistentu ze Zigbee2mqtt. Jinak je hlavice dobrá.
Je levnější než originál
Tichá
Uzavírá venltil
Fotografie neodpovídají realitě
Popis také moc nesedí realitě
Nedává informaci o poloze ventilu
NEPODPORUJE WIFI
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09