Obnoviť stránku

BOSCH WIW24341EU

+ záruka 10 rokov na motor
5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH WIW24341EU

Tichá a výkonná vstavaná práčka Bosch WIW24341EU

Hľadáte práčku s predným plnením, ktorá je mimoriadne tichá a zároveň veľmi efektívna?  Potom je práčka Bosch WIW24341EU pre vás ako stvorená. Vstavaný spotrebič je vybavený tichým a výkonným motorom EcoSilence Drive s dlhou životnosťou, ktorý vyprodukuje až 1 200 ot./min. Do bubna s objemom 55 l sa zmestí až 8 kg bielizne (program EKO 40-60). Vstavaná práčka Bosch WIW24341EU využíva najnovšie technológie a funkcie, ako je napríklad funkcia SpeedPerfect výrazne urýchľujúca pranie, ActiveWater Plus pre presné nastavenie spotreby vody či funkcia Reload, ktorá vám umožní pridať bielizeň aj v priebehu prania. Všetky nastavenia práčky vrátane odloženého štartu až o 24 hodín alebo koniec programu zobrazuje veľký displej.


Top 5 kľúčových benefitov práčky s predným plnením Bosch WIW24341EU

  • EcoSilence Drive:  Bosch WIW24341EU má extrémne efektívny a tichý motor s dlhou životnosťou.
  • AlergiePlus:  Špeciálne vyvinutý program pre potreby alergikov a osoby s citlivou pokožkou.
  • SpeedPerfect:  Vaša bielizeň bude dokonale čistá za až o 65 % menej času.
  • VarioDrum:  Bosch WIW24341EU umožňuje mimoriadne šetrné a intenzívne pranie vďaka unikátnej štruktúre bubna.
  • ActiveWater Plus:  Funkcia šetrí vodu a náklady vďaka systému bezstupňovej automatiky.

Tichý a úsporný motor vstavanej práčky Bosch WIW24341EU

Efektívny a tichý bezuhlíkový motor EcoSilence Drive vďaka svojej konštrukcii eliminuje hluk aj vibrácie a zostáva stále chladný. Nedochádza tak k energetickým stratám vplyvom trecej teploty, čo zabezpečuje jeho dlhodobú životnosť. Je tak tichý, že môžete v práčke Bosch WIW24341EU prať napríklad aj počas doby, kedy vaše bábätko spí. Perfektný prací výkon s minimálnym úsilím pre tých z nás, ktorí si chcú život užiť.


Vedeli ste, že ...

Ovládanie práčok Bosch je jednoduché a intuitívne. Veľký LED displej a ovládací panel sú maximálne prehľadné. Na displeji môžete sledovať nielen priebeh programu a čas zostávajúci do konca, ale na vybraných modeloch aj odporúčané náplne a indikáciu spotreby. 


Spredu plnená práčka Bosch WIW24341EU vyperie bielizeň dokonale a rýchlo

Spredu plnená práčka Bosch WIW24341EU disponuje funkciou SpeedPerfect, čo je špeciálna funkcia vyvinutá pre situácie, keď záleží na čase.  Môžete s ňou skrátiť čas prania až o 65 %* času bez kompromisov vo výsledku. Možno ju použiť v kombinácii s väčšinou programov, všetkými náplňami a druhmi textilu. Napríklad môžete zvolením programu mix v kombinácii s prídavnou funkciou SpeedPerfect vyprať až 4 kilogramy zmiešanej náplne počas 41 minút.(*Rozdiel medzi dobou trvania programu ľahko udržiavateľné 40 °C a dobou trvania programu ľahko udržiavateľné 40 °C v kombinácii s voliteľnou funkciou SpeedPerfect.)

Perfektne ošetrená bielizeň bez alergénov

Prísne na baktérie, jemne na citlivú pokožku. Oblečenie, ktoré nie je riadne vypraté, často obsahuje alergénne častice, ktoré môžu spôsobovať podráždenie kože. Práčka Bosch WIW24341EU je vybavená programom AlergiePlus, čo je špeciálne vyvinutý program pre potreby alergikov a ľudí s citlivou pokožkou. Pri jeho zvolení sa používa vyššia teplota prania rovnako ako dodatočné plákanie, čím sa zníži množstvo alergénov na minimum. To znamená menej peľových častíc, zvieracej srsti a roztočov vo vašej bielizni.

Práčka s predným plnením Bosch WIW24341EU umožňuje pridať bielizeň aj počas prania

Kedy ste naposledy naplnili práčku, spustili pranie, a potom si uvedomili, že ste zabudli detskú ponožku alebo tričko? Funkcia Reload, ktorou práčka s predným plnením Bosch WIW24341EU disponuje, vám umožní jednoduché pridanie zabudnutého oblečenia alebo odobratie bielizne dokonca aj počas pracieho cyklu.* Stačí pozastaviť bežiaci program a otvoriť dvierka, aby ste jednoducho vložili chýbajúce kusy oblečenia do bubna, a následne pokračovať v praní. (*Pridanie nie je možné, ak je teplota peny vyššia ako 50 °C alebo je hladina vody v bubne príliš vysoko.)

Unikátny šetrný bubon vstavanej práčky Bosch WIW24341EU

Jedinečný patentovaný systém VarioDrum jemne a účinne perie všetky typy odevov,  pretože rozdeľuje vodu rovnomerne bez vyťahovania, stláčania alebo poškodenia vašich obľúbených častí odevu. Kvapkovitá perforácia bubna a asymetrické lopatky vstavanej práčky Bosch WIW24341EU jemne obracajú vašu bielizeň smerom do stredu bez ohľadu na smer otáčania. Tým je zaistené nielen intenzívne pranie silno znečistenej bielizne, ale aj rýchlejší a dôkladnejší priebeh pracieho cyklu.

Spredu plnená práčka Bosch WIW24341EU vám ušetrí vodu aj peniaze

Technológia ActiveWater Plus poskytuje dokonalé výsledky prania a súčasne používa len nevyhnutné množstvo vody.  Vstavané senzory spredu plnenej práčky Bosch WIW24341EU upravujú spotrebu vody podľa typu tkaniny a množstva bielizne. Súčasne náš patentovaný bubon a systémy plnenia vodou umožňujú rýchlejšie namáčanie. Každá kvapka vody je tak efektívne využitá. S práčkami Bosch vodou plytvať nebudete.

Doživotná záruka AquaStop na škody spôsobené vodou

Na práčku Bosch WIW24341EU sa vzťahuje záruka AquaStop značky Bosch v prípade poškodenia vodou po celú dobu životnosti spotrebiča.  Automatické práčky so systémom AquaStop obsahujú špeciálnu dvojvrstvovú prívodnú hadicu, bezpečnostný ventil a podlahovú vaňu s plavákovým spínačom zabraňujúcim akémukoľvek poškodeniu vodou, či už na prívode vody alebo vo vnútri spotrebiča.



Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 77 kg

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda C
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia C
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60) A

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Vstavaný model
Počet programov 15

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 54,4 cm
Šírka 59,6 cm
Výška 81,8 cm

Funkcie

Funkcie práčky Invertorový motor, Hmotnostná automatika, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Pridanie bielizne v priebehu prania, Detská poistka
Technológie práčky Aqua stop

Farba práčky

Farba Biela

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda C
Doba trvania (program ECO 40-60) 196 min (3,27 h)
Emisie hluku šíreného vzduchom A
Vážená spotreba vody na cyklus 45 l
Kód:  BOPR023
Produktové číslo:  WIW24341EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08