Obnoviť stránku

Recenzie BLACKMONT Ochranná plachta na motocykel 100% nepremokavá XL

Zaujímajú vás názory a recenzie na BLACKMONT Ochranná plachta na motocykel 100% nepremokavá XL? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 6 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s BLACKMONT Ochranná plachta na motocykel 100% nepremokavá XL. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na BLACKMONT Ochranná plachta na motocykel 100% nepremokavá XL aj vy.
BLACKMONT Ochranná plachta na motocykel 100% nepremokavá XL - Plachta na motorku
BLACKMONT Ochranná plachta na motocykel 100% nepremokavá XL
Predaj skončil
Ľuboš, Udičaflag
Hodnotené 28. 6. 2022, variant BLACKMONT Ochranná plachta na motocykel 100% nepremokavá XL
Overený nákup
Odskúšané v poriadnom lejaku a naozaj neprepúšťa. Na koncoch sú sťahovacie gumy, ktoré pritiahnu plachtu ku kolesám. Zabraňujú odviatiu a plápolaniu plachty vo vetre. Zároveň trocha komplikujú nasadzovanie plachty, ale nieje to nič strašné, a nieje to vada. Okrem toho je v strede remienok na bezpečnejšie upnutie plachty pod podvozkom. Ten vôbec nepoužívam, pretože netreba. Možno v prípade tajfúnu. Pre častejšie nasadzovanie a zhadzovanie plachty odporúčam vybrať plachtu väčšej veľkosti. Nie na testno.
Nepremokavá
Ľahká
Materiál vyzerá kvalitne.
Na slnku sa nelepí.
Plní účel
0 ×Nahlásiť
Jiří, Mělníkflag
Hodnotené 5. 12. 2020, variant BLACKMONT Ochranná plachta na motocykel 100% nepremokavá XL
Overený nákup
super plachta
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03