Obnoviť stránku

Recenzie Bialetti Moka Color, zelená

Zaujímajú vás názory a recenzie na Bialetti Moka Color, zelená? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Bialetti Moka Color, zelená. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Bialetti Moka Color, zelená aj vy.
Bialetti Moka Color, zelená - Moka kávovar
Bialetti Moka Color, zelená
Predaj skončil
Adéla, Praha 6 - Suchdolflag
Hodnotené 16. 1. 2018, variant Bialetti Moka Color, zelená
Overený nákup
Nadherna barva, klenst kuchyne
Funguje bezvadne jiz pres rok pri kazdodennim nekdy i vicenasobnem pouzivani
Zkusila jsem jiz pres 10 typu moka konvicek (Mukka, Brikka, Venus, mene kav, vice kav, z nerezu, z hliniku, konvicka do elektriny..) a tato je jednoznacnym favoritem!
Pri priprave kvalitni, cursive namlete kavy (pouzivam DoubleShot) na nejnizsi plamen se kava nikdy nepripali a je lahodna a silna (pripravuji ji soucasne s pomoci French Pressu, ve kterem paralelne v mikrovlnce prihreji plnotucne cerstve mleko a nasleham a spolecne s kavou vleji do cappucino-hrnicku s dvojitym sklem)
Absolutne zadne zapory! Vyssi cena je zde zarukou vysoke kvality.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18