Obnoviť stránku

Recenzie BANANA Pi M64

Zaujímajú vás názory a recenzie na BANANA Pi M64? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,5 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s BANANA Pi M64. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na BANANA Pi M64 aj vy.
BANANA Pi M64 - Mini PC
BANANA Pi M64
Predaj skončil
Ivan, Modlanyflag
Hodnotené 16. 2. 2018, variant BANANA Pi M64
Overený nákup
velmi malé rozměry
široké možnosti využití
na netu je spousta různých image pro různé verze Banana Pi
S Ubuntu Mate máte skoro náhradu za běžné PC, ale s nadsázkou, spousta věcí tam nejde na ARM doinstalovat, takže se opravdu třeba hodí jen na to prohlížení netu.
Určitě se nehodí jako náhrada desktopu, uživatelsky nejpřívětivější je asi Ubuntu Mate, ale vždy tam něco nejde, nebo je to velmi obtížné to zprovoznit. Maximálně je to opravdu vhodné pro prohlížení netu, PDF apod.
Pozor, foto obrázku na Alze neodpovídá skutečnému Banana Pi M64, má jinde napájecí vstup a nemá AV výstup.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07