Obnoviť stránku

Recenzie B-Kids Chodúľka s aktivitami 3 v 1

Zaujímajú vás názory a recenzie na B-Kids Chodúľka s aktivitami 3 v 1? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s B-Kids Chodúľka s aktivitami 3 v 1. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na B-Kids Chodúľka s aktivitami 3 v 1 aj vy.
B-Kids Chodúľka s aktivitami 3 v 1 - Chodítko
B-Kids Chodúľka s aktivitami 3 v 1
Predaj skončil
Miroslav, Praha 8 - Karlínflag
Hodnotené 2. 10. 2017, variant B-Kids Chodúľka s aktivitami 3 v 1
Overený nákup
Opravdu super jako multifunkční hračka. Prcek si před to sedne a mačká si čudliky, buďto fungují jako klavír, anebo pod každou klapkou je písnička. KDyž se mu věnujete, mužete s prckem tancovat a spívat, ale jinak se zabaví i sám.
A do budoucna poslouží jako chodítko, dokud leze, tak lze motivovat k lezení tím, že se to dá odstrčit a prcek si k tomu musí přilízt.
měl jsem obavu o nestabilitu, ale pro prcka je to pevný a stabilní, a to i kdyby se o to zvednul do stoje a jen to strkal to před sebou, když ještě nechodí sám.
Jen malá drobnost, modrý čudlik se zvukem činel vlevo od krávy má nevhodně udělaný zdvih a ne každým bácnutím se zvuk ozve, protože musí být tlačítko stlačeno maximálně kolmo, pokud se plácne trochu ze šikma, tak se kontakt nesepne.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07