Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Recenzie AYRTON AYM-12P

Zaujímajú vás názory a recenzie na AYRTON AYM-12P? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,6 z 5 hviezdičiek od 10 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s AYRTON AYM-12P. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na AYRTON AYM-12P aj vy.
AYRTON AYM-12P - Mobilná klimatizácia
AYRTON AYM-12P
Momentálne nedostupné
Jan, Kolín 5flag
Hodnotené 3. 12. 2022, variant AYRTON AYM-12P
Overený nákup
super cena
výborný výkon
je na kolečkách, dobře mobilní
při maximálním výkonu je slyšet
0 ×Nahlásiť
Ján, Rakovaflag
Hodnotené 20. 6. 2022, variant AYRTON AYM-12P
Overený nákup
Mám ju 3tí rok. Papá ~ 1KW pri najvyššom stupni chladenia, pri najnižšom o cca 35 W menej. Pri použití sieťky do okna sa prirodzene znižuje účinnosť ale napriek tomu dokáže stále schladiť. Dosť zásadným spôsobom sa zníži účinnosť, pokiaľ by ste zmenšili priemer vývodovej rúry na konci. Pre maximálnu účinnosť sa mi osvedčilo namiesto drahej sieťky/tesnenia do okna kúpiť sadrokartónovú dosku za 5 EUR, narezať tak aby tam sadla, podložiť o kovové elementy rámu okna dačím tak aby okno bolo pritlačené o vonkajší rám, tak že tade neprejde vzduch a do nej vykrúžiť 15cm dieru kde sa vopchá vývodová hadica, prípadne ešte oblepiť páskou. Hluk je značný, pri najnižšom stupni chladenia len nepatrne slabší. Keď si však sadnem 5m od nej do vedľajšej miestnosti a dám si kvalitné štuple napr. Alpine Sleep Deep 27dB (može to byť celkom veda pre určité typy uší správne ich nasadiť) tak počujem len nepatrné jemné hučanie ako šum potoka v diaľke. Pričom som dosť citlivý na hluk. 30m2 zvládne v pohode. S hadicou treba opatrne aby sa neprederavila.
30m2 schladí v pohode
papá ~1KW
Hadica mohla byť dlkšia
0 ×Nahlásiť
Zákazník, Majetínflag
Hodnotené 24. 6. 2019, variant AYRTON AYM-12P
Overený nákup
rychlý nástup výkonu,opravdu dobře chladí a není hlučná
není vychytaný kondenzát,neodpařuje se,musí se vypouštět hadičkou.
0 ×Nahlásiť
FourClima s.r.o., Brno 28flag
Hodnotené 19. 6. 2019, variant AYRTON AYM-12P
Overený nákup
Chladící výkon optimální na doporučené prostory
Hluk je značně vyšší než uvedené hodnoty
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19