Obnoviť stránku

Recenzie ASUS VivoBook Pro OLED M3500QC-OLED177W Quiet Blue kovový

Zaujímajú vás názory a recenzie na ASUS VivoBook Pro OLED M3500QC-OLED177W Quiet Blue kovový? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s ASUS VivoBook Pro OLED M3500QC-OLED177W Quiet Blue kovový. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na ASUS VivoBook Pro OLED M3500QC-OLED177W Quiet Blue kovový aj vy.
ASUS VivoBook Pro OLED M3500QC-OLED177W Quiet Blue kovový - Notebook
ASUS VivoBook Pro OLED M3500QC-OLED177W Quiet Blue kovový
Predaj skončil
Matúš, Medzilaborceflag
Hodnotené 30. 12. 2022, variant ASUS VivoBook Pro OLED M3500QC-OLED177W Quiet Blue kovový
Overený nákup
Na pár detailov som veľmi spokojný. Napriek tomu, aký je notebook ľahký a tenký, skrýva v sebe neskutočný výkon porovnateľný s hernými platformami. Prešiel som z modelu FX505 tak si to viem takto porovnať. Obrazne povedané: prechod z digestora na tichú klimatizáciu. Notebook ani nepočujem, keď pracujem. Jedine keď ho zaťažím viac, tak ukáže, že v sebe aj on skrýva lopatky výkonného ventilátora. Na rozdiel od herného si vietor púšťa, keď to naozaj potrebuje. Notebook som si bral skôr na fotky a grafiku. Hneď mi OLED displej ukázal nedostatky fotiek upravovaných na TFT displeji. Menší nedostatok má aj samotný displej, vidno okolo hrán, či písmen farebné obrysy. Vyššie rozlíšenie displeja by tento problém vyriešilo, no pri AMD konfigurácii ma smerovalo na iné, radovo drahšie rady.
Zatiaľ jediný AMD Ryzen™ 9 na VivoBookoch
OLED Display s viac ako miliardou farieb a certifikovanou farebnosťou
Výborný pomer cena - výkon
Väčší a ergonomický touchpad
Výkonná NVIDIA RTX grafika
Výdrž batérie viac ako 6 hodín
Výkonné nabíjanie zariadení cez USB C
K Ryzen™ 9 si to priam pýta 4K OLED displej
Menšia chromatika na displeji na rozhraní bielej a tmavej farby, no dá sa na to zvyknúť. (Pri vyššom rozlíšení by to nebolo až tak viditeľné)
Nemožno upgradovať
Chýba virtuálny Dial Pad
Niekedy pri multitaskingu zaváha
Nie je možné nabíjať ntb cez USB C
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16