Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

APOTHECARY87 Shave Kit 1893

APOTHECARY87 Shave Kit 1893

Kúpte sebe alebo svojim blízkym darčekovú sadu na fúzy Shave Kit od značky Apothecary87,   ktorá sa perfektne postará o vaše fúzy. Sada obsahuje olej na fúzy pred holením a krém na holenie. S kozmetikou Apothecary87 budete mať fúzy, o ktorých ste vždy snívali. Doprajte svojej pokožke a fúzom starostlivosť ešte pred samotným holením s olejom od Apothecary87. Vďaka použitiu oleja bude pleť perfektne hladká, hydratovaná a pripravená na následné holenie. Pleť bude chránená proti podráždeniu a britva alebo žiletka po nej bude perfektne schádzať. Olej Apothecary87 je vhodný aj na citlivú pokožku.

Kľúčové vlastnosti oleja pred holením Apothecary87

  • Zabraňuje podráždeniu pokožky
  • Olej pripravuje fúzy aj pleť na následné holenie
  • Umožňuje hladký pohyb britvy po pokožke
  • Olej pred holením Apothecary87 je vhodný aj na citlivú pokožku
  • Necháva pleť hydratovanú a hladkú

Použitie:
Navlhčite fúzy teplou vodou a votrite do nich aj do kože niekoľko kvapiek oleja do miest, kde budete tvár holiť. Potom naneste holiaci krém a pleť ohoľte ako ste zvyknutí.

Zloženie:
Ricínový olej, avokádový olej, cédrový olej, vitamín E.

Krém na holenie Apothecary87

Krém na holenie od Apothecary87 je špeciálne navrhnutý tak, aby poriadne napenil, udržal pokožku hydratovanú počas holenia a tým tak poskytol bezchybné oholenie. Krém je bohatý, hustý a vysoko penivý. V priebehu holenia pokožku chráni a udržuje ju spokojnú a zdravú. Na najlepšie výsledky používajte krém spoločne s olejom Apothecary87.

Kľúčové vlastnosti krému na holenie Apothecary87

  • Krém Apothecary87 na jednoduchšie a lepšie oholenie
  • Bojuje proti podráždeniu pokožky
  • Vďaka hustému zloženiu udržuje fúzy vzpriamené na jednoduchšie oholenie
  • Krém na holenie upokojuje pokožku
  • Udržuje pokožku hydratovanú

Použitie:
Krém naneste na vlhkú pokožku po aplikácii oleja pred holením, riadne napeňte a rozotrite všade, kde sa chcete oholiť. Potom sa ohoľte britvou, strojčekom alebo žiletkou ako ste zvyknutí. Krém môžete nanášať končekmi prstov alebo holiacou štetkou.

Zloženie:
aqua, stearic acid, myristic acid, glycerine, potassium hydroxide, coconut fatty acid, parfum, phenoxyethanol, triethanolamine, sodium hydroxide, dmdm hydantoin, benzyl salicylate, benzyl alcohol, butylphenyl methylpropional, linalool, coumarin, benzyl benzoate, limonene, cinnamal, alphaisomethyl ionone, eugenol, sodium chloride

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske
Typ Starostlivosť o fúzy, Na holenie
Kód:  HOL323
Produktové číslo:  5060401130640

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19