Obnoviť stránku

Recenzie Apexel Universal phone adapter for telescope/microscope/binoculars/monocular

Zaujímajú vás názory a recenzie na Apexel Universal phone adapter for telescope/microscope/binoculars/monocular? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,5 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Apexel Universal phone adapter for telescope/microscope/binoculars/monocular. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Apexel Universal phone adapter for telescope/microscope/binoculars/monocular aj vy.
Apexel Universal phone adapter for telescope/microscope/binoculars/monocular - Držiak na mobil
Apexel Universal phone adapter for telescope/microscope/binoculars/monocular
Momentálne nedostupné
Martin, Žilinaflag
Hodnotené 8. 8. 2023, variant Apexel Universal phone adapter for telescope/microscope/binoculars/monocular
Overený nákup
Nečakal som veľa, ale napriek tomu som sklamaný. Chcel som adaptér použiť na nejaké rýchle fotky cez upevnený binokulár, no čakala ma len hodina a pol štelovania a nervov. Adaptér sa síce jednoducho a rýchlo upevní, ale vycentrovať šošovku objektívu a okuláru je takmer nemožné. Telefón v adaptéri nedrží napevno, ale je možné s ním pohybovať a aj jemné náklony menšie ako pol milimetra majú veľký efekt na tienenie. V balení sa nachádzajú 3M dištančné pásky, určené na dorovnanie vystúpenej šošovky fotaparátu, no ani jedna z nich nezodpovedala vyvýšeniu na mojom Pixeli 4a. Navyše, ani použitie pásky problém nerieši, nakoľko telefón v adaptéri defakto "visí" ak je fotoaparát v hornej časti telefónu a tým pádom váha mobil nakláňa a vyosuje. Bočné držiaky tiež vkuse vyosujú mobil kvôli vystúpeným nesymetrickým tlačidlám. Stačí sa čohokoľvek dotknúť a výsledný obraz je zase na inom mieste. Vo výsledku je takmer nemožné správne vycentrovať osu okulár - prierez - šošovka, a to ani za jasného svetla a bezvetria. A keby som chcel byť náročný, chýba tomu aj vodováha, nakoľko upevnenie na okulár je úplne naslepo.
cena
váha
nedomyslené zarovnanie plochy fotoaparátu a telefónu
nemožné vycentrovať
nedrží pevne mobil na mieste
chýba vodováha na vodorovné upevnenie na okulár
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13