Obnoviť stránku

Recenzie AMICA SP 13 W

Zaujímajú vás názory a recenzie na AMICA SP 13 W? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,3 z 5 hviezdičiek od 7 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s AMICA SP 13 W. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na AMICA SP 13 W aj vy.
AMICA SP 13 W - Sporák
AMICA SP 13 W
Predaj skončil
Ivan, Banská Bystricaflag
Hodnotené 27. 7. 2022, variant AMICA SP 13 W
Overený nákup
Za akciovú cenu necelých 160E výborný sporák na chalupu, namiesto 35 ročnej Mory. V príslušenstve je jeden plech a jeden rošt, sada trysiek na PB a vymedzovacie podložky. Miernou nevýhodou je príkon "len" 2kW, tak sa rúra rozohrieva trochu dlhšie. Pri použití vstavanej elektrickej zapaľovacej iskry treba jednou rukou stlačiť gombík iskry a druhou rukou otočiť koliesko príslušného horáku. Prestavba na PB fľašu prebieha len výmenou trysiek a nastavením úsporného plameňa na regulátore. Samozrejme, túto prestavbu môže robiť len osoba s príslušným oprávnením. Pri pečení sú dvierka s trojsklom studené, pomerne horúce sú bočné steny sporáku. Spodný šuplík na uloženie plechov je plastový. Prívod plynu je vzadu napravo, pri pohľade spredu a nedá sa zmeniť. Trochu chýba gril, ale za tie peniaze výborný sporák.
dobrá cena
bezproblémová prestavba na propánbután
nízky výkon el. rúry
na zapálenie horáka je treba dve ruky
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02