Obnoviť stránku

Recenzie Amazfit Bip U Pro Green

Zaujímajú vás názory a recenzie na Amazfit Bip U Pro Green? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,5 z 5 hviezdičiek od 6 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Amazfit Bip U Pro Green. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Amazfit Bip U Pro Green aj vy.
Amazfit Bip U Pro Green - Smart hodinky
Amazfit Bip U Pro Green
Predaj skončil
Martin, Košice - Dargovských hrdinovflag
Hodnotené 20. 7. 2022, variant Amazfit Bip U Pro Green
Overený nákup
Hodinky su pekné, jednoduché spárovanie nastavenia českého jazyka cez aplikáciu, všetko funguje tak ako je to v popise. Manželka sa potešila k meninám... Za tú cenu si myslím že hodinky amazfit bip U pro sú dobra voľba, jednoduché ovládanie, možnosť fotenia cez hodinky a mobil(nieje nutne mat selfie tyč), príchozie sms či hovor, samozrejme hovor len odmietnuť volať sa nedá, a veľa dalšie. Ešte toho potrebujeme odskúšat, no zatial spokojnosť.
Pekné, jednoduché smart hodinky. Dobrá čitateľnost sms a menu, vybrácie pri oznámeniach či hovor, sms- ine aplikácie ešte nemáme odskúšane. Jazyk menu v češtine, športové nastavenia, budík atď...
Žiadne.
0 ×Nahlásiť
Libuša, Liptovský Mikuláš 5flag
Hodnotené 15. 7. 2022, variant Amazfit Bip U Pro Green
Overený nákup
Krásna farba
Super pre začiatok
Baterka vyborná
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18