Obnoviť stránku

Recenzie AlzaGuard Crystal Clear TPU case na Honor X8

Zaujímajú vás názory a recenzie na AlzaGuard Crystal Clear TPU case na Honor X8? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,7 z 5 hviezdičiek od 6 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s AlzaGuard Crystal Clear TPU case na Honor X8. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na AlzaGuard Crystal Clear TPU case na Honor X8 aj vy.
AlzaGuard Crystal Clear TPU case na Honor X8 - Kryt na mobil
AlzaGuard Crystal Clear TPU case na Honor X8
Predaj skončil
Pavel, Praha 5 - Stodůlkyflag
Hodnotené 17. 4. 2023, variant AlzaGuard Crystal Clear TPU case na Honor X8
Overený nákup – recenzie z porovnávača
Pouzdro vubec nesedi na telefon, na který bylo zakoupeno - Honor X8. Vyříznutá kolečka na fotoaparát jsou o cca 0,5 cm jinde než na telefonu!
0 ×Nahlásiť
Šimon, Prešovflag
Hodnotené 18. 3. 2023, variant AlzaGuard Crystal Clear TPU case na Honor X8
Overený nákup – recenzie z porovnávača
Produkt sme vybrali na základe ceny, neboli sme ochotní platiť vysokú cenu za ochranné puzdro a sklo na mobil. Na Alze sme našli produkty, ktoré vyhovovali našej cenovej hranici. Ochranné puzdro aj sklo rozmerovo sadli na mobil. Tovar bol doručený len nedávno, ostatné pre a proti je ešte priskoro hodnotiť.
0 ×Nahlásiť
Martin, Plzeň 23flag
Hodnotené 19. 10. 2022, variant AlzaGuard Crystal Clear TPU case na Honor X8
Overený nákup
Na rozdíl od zavedenější značky na F kryje i čočky fotoaparátu, výborné.
Jsem velmi spokojen, pouzdro vypadá jak má
Některé hrany (třeba nápisu Alza Guard, u nabíjecího usb) jsou zezačátku poměrně ostré, ale nenechte se odradit, za den je rukou obrousíte.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17