Obnoviť stránku

Recenzie AlzaGuard 2.5D Case Friendly Glass Protector na Xiaomi 13 T

Zaujímajú vás názory a recenzie na AlzaGuard 2.5D Case Friendly Glass Protector na Xiaomi 13 T? U nás má zatiaľ hodnotenie 1,2 z 5 hviezdičiek od 4 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s AlzaGuard 2.5D Case Friendly Glass Protector na Xiaomi 13 T. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na AlzaGuard 2.5D Case Friendly Glass Protector na Xiaomi 13 T aj vy.
AlzaGuard 2.5D Case Friendly Glass Protector na Xiaomi 13 T - Ochranné sklo
AlzaGuard 2.5D Case Friendly Glass Protector na Xiaomi 13 T
Predaj skončil
Roman, Stará Ľubovňaflag
Hodnotené 10. 2. 2024, variant AlzaGuard 2.5D Case Friendly Glass Protector na Xiaomi 13 T
Overený nákup
Testované na dvoch kusoch, na oboch identický problém - mnoho bublín aj pri veľmi opatrnom aplikovaní a katastrofálne držanie skla na okrajoch. Šli rovno do koša, zbytočná kúpa. Skúšal som tri rôzne značky skiel na tento telefón (13T) a toto sklo je jednoznačne najhoršie. Trochu lepšie je Sturdo REX, ktoré má ale tiež problém s okrajmi a samotné okraje ma čierne, ako tretí - Tempered Glass Protector bol zatiaľ najlepšia voľba, ale tiež ďaleko od dokonalosti. Predtým som používal Xiaomi 11 Lite 5G NE a sklá od Alza guard na ten telefón sedeli dobre a s bublinami a okrajmi som problém nemal (3 sklá, trikrát úspešná aplikácia bez bublín a zlých okrajov). Myslím teda, že "problém" môže byť aj v samotnom telefóne (13T) v určitých povrchových aspektoch displeja, alebo je dôvod iný a teda ten, že tieto sklá sú proste fakt nekvalitné a nepoužiteľné. Chýba na trhu bohužiaľ kvalitné ochranné sklo pre telefóny Xiaomi. Samsungy rady S23 tento problém nemajú - k dispozícii ochranné sklá Spigen Glass EZ Fit 2 Pack - viď hodnotenie recenzií.
Ochranné sklá zvyšujú teplotu telefónu pri nabíjaní o zhruba 2 stupne celzia.
0 ×Nahlásiť
Lukáš, Plzeňflag
Hodnotené 20. 1. 2024, variant AlzaGuard 2.5D Case Friendly Glass Protector na Xiaomi 13 T
Overený nákup
nechal jsem se zlákat cenou a koupil hned 2 kusy, no a ani ho nebudu zkoušet lepit, páč je rozměrově úplně jinde. Bohužel další Alza výrobek, který nestojí za nic (další špatnou zkušenost mám s dobíjecími bateriemi AA a AAA) holt se nevyplatí úplně vždy šetřit
naprosto jiný rozměr než má display, na každé straně chybí pár mm
ani nemá výřez na přední kameru
0 ×Nahlásiť
Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 18. 1. 2024, variant AlzaGuard 2.5D Case Friendly Glass Protector na Xiaomi 13 T
Overený nákup
zanechává bubliny, nedrží u krajů (vyzkoušeno na dvou kusech)
nekvalitní hadřík - zanechává na displeji vlákna
nepokryje celý displej, cca 3mm z každé strany
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16