Obnoviť stránku

Recenzie Alza RARE by eSuba

Zaujímajú vás názory a recenzie na Alza RARE by eSuba? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Alza RARE by eSuba. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Alza RARE by eSuba aj vy.
Alza RARE by eSuba - Počítač
Alza RARE by eSuba
Predaj skončil
Zdeňka, Čáslavflag
Hodnotené 2. 8. 2016, variant Alza RARE by eSuba
Overený nákup
O tomto počitači jsem se rozmýšlel hodně dlouho protože hraju hry celkem hodně(hlavně od blizardu) a chtěl jsem něco co není tak drahé ale zase aby to nebyl šunt.Počítač mi přišel a jak jsem ho vybalil nevěřil jsem co to je za monstrum :) fakt super 2x větší i širší než muj byvalej pc.Je velmi tichý je to perfektní volba mezi penězy a výkonem.Musím uznat že je vidět že to je pěkně vyladěná mašina.Líbí se mi i materiály použité na konstrukci skříně velmi decentní design i do moderního bytu.Vážně doporučuju (bylo zbytečný váhat jestli ano nebo ne) :) a to jsem projel hodně nabídek.Jsem velmi spokojen i s dodáním..btw nejsem žádnej chválič alzy..ale mě osobně tato volba udělala velkou radost..takže díky moc
Nic
0 ×Nahlásiť
Jarmila, Doloplazyflag
Hodnotené 22. 4. 2016, variant Alza RARE by eSuba
Overený nákup
rychlost, GTA5 jede perfektně
nic
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01